VIDEO: HOE FRISTI JOUW MERK EEN BOOST KAN GEVEN!? 11 maanden ago

Jawel! Je leest het goed. Fristi… Het roze mierzoete (lees: fruitige) melkdrankje van FrieslandCampina, waar kinderen dol op zijn en ouders soms knet-ter-gek van worden heeft mij geïnspireerd.

Ik hoor je hardop denken: “een melkdrankje dat ervoor kan zorgen dat mijn merk een boost krijgt?” Ja, een melkdrankje dat ervoor kan gaan zorgen dat jouw merk een boost krijgt! Nee, het gaat niet vanzelf. Je zult er wel iets voor moeten doen, namelijk een korte video bekijken, glimlachen en als het even kan (keihard)mee-zingen! Durf je het aan? Wil je jouw merk vandaag nog een boost geven, lees en kijk dan verder en het gaat je geheid lukken!

Christian, hoe kom je hier bij en waar haal je deze gekkigheid vandaan?

Nou, dat zal ik je vertellen. Het is geen gekkigheid. Partners van Branche Channel (ondernemers en marketeers) stellen mij steeds vaker de vraag of ze ook andere content kunnen laten zien dan steeds maar weer de producten die ze verkopen. Ze vinden dat het tijd wordt om eens iets anders op hun tv, website of mobile app te delen. “Maar…” zeggen ze er dan bij “het moet wel toffe content zijn die onze doelgroep aanspreekt en we moeten het zelf kunnen maken.”

Ok, ok. Anders nog? Volgend jaar in de Quote 500 ofzo? 🙂 Geintje natuurlijk en doorrr..

Laat je inspireren door Fristi, laat de kersen en de aardbeien zien!

Dus je wil toffe content die jouw doelgroep aanspreekt en die je eventueel zelf maakt? Nou, dat moet kunnen! Volg het voorbeeld van Fristi en laat gewoon de kersen en aardbeien zien!

Nee, ik houd je niet voor de gek. Het is echt… Laat de kersen en de aardbeien zien! Ook al heb je geen speciaalzaak in groente en fruit. De kersen en de aardbeien waar ik het over heb, dat zijn je medewerkers en je klanten. Ze gaan jouw merk sterker maken dan ooit. Bij Fristi wisten ze in de jaren 90 van de vorige eeuw al waarom.

Ben je er klaar voor om je merk een boost te geven?

Volg de stappen:

  1. Houd die glimlach vast,
  2. Smeer je stembanden,
  3. Zet het geluid kei-hard aan,
  4. Bekijk de 30 seconden durende video hieronder tot het einde en laat je door de voice-over vertellen waarom je de kersen en de aardbeien moet laten zien..

Succes 🙂

Geen reacties op VIDEO: HOE FRISTI JOUW MERK EEN BOOST KAN GEVEN!?

Plaats een reactie

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>